Close
Open stairwell against brick wall with two men in blue shirts walking quickly

BELEID INZAKE PRIVACY EN COOKIES

Wij maken gebruik van cookies om u de best mogelijk beleving op onze website te kunnen bieden. Door verder te gaan zonder uw cookie-instellingen te wijzigen, gaan we ervanuit dat u hiermee instemt. Voor meer informatie kunt u ons cookie-beleid lezen.

Beleid inzake privacy en cookies vanaf juli 2012.

Het bedrijf zal de persoonsgegevens die op deze website worden verzameld niet gebruiken voor doeleinden anders dan aangegeven. Het Bedrijf verklaart dat alle informatie vertrouwelijk zal worden behandeld in overeenstemming met de wettelijke bepalingen betreffende bescherming van gegevens. We streven ernaar de privacy van de bezoekers van onze website te beschermen; dit beleid geeft aan hoe we met uw persoonsgegevens omgaan.

Welke informatie verzamelen we?

We verzamelen, bewaren en gebruiken de volgende soorten persoonsgegevens:

a) gegevens over uw bezoeken aan en gebruik van de website

b) gegevens die ingevuld zijn op contact- of registratieformulieren

Informatie over bezoeken aan de website

We kunnen informatie verzamelen over uw computer en uw bezoeken op deze website, zoals uw IP-adres, geografische locatie, browsertype, verwijzingsbron, duur van het bezoek en het aantal bekeken pagina's. We kunnen deze informatie gebruiken voor het beheer van deze site, om de bruikbaarheid van de website te verbeteren en voor marketingdoeleinden.

Gebruik van uw persoonsgegevens

Persoonsgegevens die op deze website worden ingevuld, worden gebruikt voor de doeleinden zoals aangegeven in dit privacybeleid. Naast het gebruik zoals elders in dit beleid is aangegeven, kunnen wij uw persoongegevens gebruiken om:

a) uw browsebeleving te verbeteren door de website te personaliseren

b) u informatie te sturen per post, e-mail of vergelijkbare technologie (inclusief marketingcommunicatie) waarvan wij denken dat het binnen uw interesses valt

c) u aan te merken als mogelijke leverancier

d) u aan te merken als mogelijke verkoper

Andere bepalingen

Naast de bepalingen die redelijkerwijs nodig zijn voor de doeleinden die elders in dit privacybeleid worden aangegeven, kunnen we informatie over u bekendmaken:

a) voor zover wij dat volgens de wet nodig achten

b) ten aanzien van wettelijke procedures of mogelijke wettelijke procedures

c) om onze wettelijke rechten te bepalen, uit te oefenen of te verdedigen (inclusief het verstrekken van informatie aan anderen met het doel van fraudepreventie en het verminderen van kredietrisico)

Behalve zoals aangegeven in dit privacybeleid, verstrekken wij uw gegevens niet aan derde partijen.

Beveiliging van uw persoonsgegevens

Wij zullen redelijke voorzorgsmaatregelen nemen om het verlies, de misbruik of wijziging van uw persoonsgegevens te voorkomen. Natuurlijk is de overdracht van gegevens via internet per definitie onveilig en we kunnen de veiligheid van gegevens via het internet niet garanderen.

Aanpassingen van het beleid

We kunnen dit privacybeleid van tijd tot tijd bijwerken door een nieuwe versie op onze website te plaatsen. Controleer deze pagina om er zeker van te zijn dat u zich in de veranderingen kunt vinden.

Websites van derde partijen

De website bevat links naar andere websites. Wij zijn niet aansprakelijk voor het privacybeleid van de websites van derde partijen

Contact

Neem als u vragen hebt over dit privacybeleid of onze behandeling van uw persoonsgegevens of als u onze mededelingen niet meer wilt ontvangen schriftelijk contact met ons op via e-mail op info@hhglobal.com. U hebt het recht om de persoonsgegevens wij van u bewaren in te zien. Dien een schriftelijk verzoek in voor een kopie van de persoonsgegevens die wij over u bewaren bij Data Protection Representative, Grove House, Guildford Rd., Leatherhead, Surrey KT22 9DF, V.K.

Wat is een cookie?

Cookies zijn kleine tekstbestanden die door websites die u bezoekt op uw computer geplaatst worden. Ze worden veel gebruikt om de gebruikersbeleving te verbeteren alsmede om informatie te geven aan de eigenaren van de site.

Hoe werken cookies?

De cookies van een website bevatten informatie over uw gebruikersapparaat die dan elke keer als u die website bezoekt terug naar die website worden gestuurd. Soms is deze informatie cruciaal om de functies van de website te kunnen gebruiken, bijvoorbeeld als u in moet loggen, stelt de cookie de website in staat uw inloggegevens te herkennen.

Cookies kunnen ook gebruikt worden om een profiel op de bouwen van uw activiteiten op een website: welke pagina's u bezoekt, hoe lang u op elke pagina doorbrengt. Een website kan deze informatie dan gebruiken om de pagina's die u ziet als u in de toekomst de site bezoekt aan te passen.

Hoe gebruiken we cookies?

We gebruiken cookies om twee redenen:

1. Om uw 'sessiestatus' bij te houden zodat als u op onze website bent, het de gegevens kan opvragen die relevant zijn voor u.

2. Om statistische gegevens aan te maken over hoe onze bezoekers onze website vinden en gebruiken. Dit stelt ons in staat de prestaties van de website te verbeteren. De informatie die wij verzamelen is anoniem en kan niet gebruikt worden om u persoonlijk te identificeren. Een lijst van de cookies die door deze website gebruikt worden en hun doel, staan hieronder.

Essentiële cookies

Website

Deze cookies worden gebruikt om gebruikerspecifieke gegevens anoniem op te slaan om de status van een sessie voor de bezoeker bij te houden. Onze site gebruikt deze gegevens om verzoeken te verwerken, zoals het insturen van een Contact met ons opnemen-verzoek. Dergelijke functies van de site hangen af van deze cookies en het kan zijn dat ze niet goed werken of helemaal niet werken als de cookies uitgeschakeld zijn.

Prestatiecookies

Google Analytics

Deze cookies worden gebruikt om nieuwe en terugkerende bezoekers op onze site te identificeren, om te kijken hoe lang bezoekers op onze site blijven en hoe ze onze site hebben bereikt. De resultaten worden naar ons Google Analytics-aacount gestuurd zodat wij kunnen zien hoe bezoekers op onze website komen en hoe lang ze er blijven. Om te voorkomen dat Google Analytics-cookies worden ingesteld, kunt u de Google Analytics Opt-Out Browser Add-On installeren. Daarnaast kunnen applicaties van derden traceercookies bevatten die op uw computer opgeslagen worden door de site te bezoeken.

"Targeting" Cookies

Deze website stelt u in staat om pagina's te delen met sociale netwerken, zoals aangegeven.

Act-On Web Beacon

Een webbeacon is een elektronische bestand dat aangeeft wanneer een webpagina, video of andere content op een pagina is bekeken. HH Global gebruikt een Act-On Web Beacon samen met cookies om rapporten over websiteverkeer te genereren, verkeerspatronen te helpen begrijpen en unieke bezoekers te tellen. Net zoals cookies, verzamelen onze webbeacons geen persoonlijk identificeerbare informatie over de bezoeker.

GeoIP Database

Deze website gebruik een dienst om de taal te bepalen aan de and van een IP adres en locatie van de bezoeker. De data die wordt verzameld wordt beperkt tot het publieke IP adres van de bezoeker. De data wordt verzameld aan de hand van en binnen de regels van de wet die geldt in de Verenigde Staten, en die tevens voldoet aan de regelgeving EU Directive 96/46/EC en/of de Zwitserse Federal Act on Data Protection (de 'FDAP').